ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΕΤΟΥΣ 2024
καλώς ήλθατε!!!

διαφήμιση τριτων-3rd party adverisment


RSS FEEDS - Εορτολόγιο Ελληνικών Ονομάτων

  
ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΚΑΝΑΛΙΑ (γνωστές γιορτές στα Ελληνικά)
γιορτάζουν σήμερα (GR) Add to Yahoo menu
γιορτάζουν σήμερα-αύριο (GR) Add to Yahoo menu
γιορτάζουν σήμερα-αύριο-μεθαύριο (GR) Add to Yahoo menu

  
AVAILABLE CHANNELS (well known namedays in English)
nameday today (EN) Add to Yahoo menu
nameday today-tomorrow (EN) Add to Yahoo menu
nameday today-tomorrow-day after tomorrow (EN) Add to Yahoo menu
  

Μέσω της δωρεάν υπηρεσίας μας «RSS feeds» μπορείτε τώρα να βλέπετε ποιός γιορτάζει σήμερα, αύριο ή μεθαύριο. Την πληροφόριση αυτή μπορείτε να την ενσωματώνετε στο πρόγραμμα ανάγνωσης ειδήσεων που χρησιμοποιείτε ή στο προσωπικό σας weblog.

A. Τι είναι το RSS;

Το RSS (Really Simple Syndication) είναι ένα format ανταλλαγής περιεχομένου βασισμένο στη γλώσσα XML. Ενα κανάλι RSS αποτελείται από μία λίστα στοιχείων που περιέχουν ένα τίτλο καθώς και το σύνδεσμο προς την αντίστοιχη ιστοσελίδα. Στην περίπτωση της υπηρεσίας μας αυτής το πλήρες περιεχόμενο μιας αναφοράς ή νέου είναι διαθέσιμο στο site μας (www.eortologio.gr) και είναι προσβάσιμο μέσω της υπηρεσίας «RSS feeds».

B. Πως χρησιμοποιώ την υπηρεσία ;

Οι πιο συνηθισμένοι τρόποι είναι: Τα προγράμματα ανάγνωσης ειδήσεων είναι αυτόνομες εφαρμογές οι οποίες ανακτούν και εμφανίζουν τα περιεχόμενα των RSS feeds που έχετε επιλέξει. Για να προσθέσετε κάποια κατηγορία στο πρόγραμμα ανάγνωσης ειδήσεων που χρησιμοποιείτε, κάντε δεξί κλίκ σε κάποια απο τις κατηγορίες που υπάρχουν στο γκρι πλαίσιο και επιλέξτε 'Αντιγραφή συντόμευσης' (Copy shortcut) και στη συνέχεια επικολλήστε την συντόμευση στο πεδίο διεύθυνσης του προγράμματος.

Ενας άλλος τρόπος χρήσης της υπηρεσίας είναι να ενσωματώσετε το περιεχόμενο του feed στο προσωπικό σας blog. Τα web logs είναι προσωπικές σελίδες που φτιαχνουν οι χρήστες και εμφανίζουν περιεχόμενο που ανανεώνεται με συχνούς ρυθμούς.

Γ. Προγράμματα ανάγνωσης ειδήσεων

Υπάρχουν πολλά τέτοια προγράμματα. Ενδεικτικά:

Δ. Οροι Χρήσης

H υπηρεσία μας αυτή παρέχεται δωρεάν για αυστηρά προσωπική και μη εμπορική χρήση. Η αναφορά του www.eortologio.gr ως πηγή προέλευσης του περιεχομένου είναι υποχρεωτική. Στην περίπτωση που η αναφορά γίνει με κείμενο τότε αυτό πρέπει να είναι «www.eortologio.gr». Εάν η αναφορά γίνει με γραφικό τρόπο, τότε θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί το λογότυπο που είναι ενσωματωμένο στο feed. To δικαίωμα χρήσης τoυ λογοτύπου από εσάς περιορίζεται μόνο για το σκοπό χρήσης της υπηρεσίας μας. Το www.eortologio.gr διατηρεί το δικαίωμα να σας ζητήσει να πάψετε να χρησιμοποιείτε την υπηρεσία μας οποιαδήποτε στιγμή και για οποιονδήποτε λόγο. Θα πρέπει να γνωρίζετε οτι το site μας δεν έχει καμία σχέση ούτε είναι υπεύθυνο για το περιεχόμενο άλλων sites όπως πχ. google, yahoo κλπ.


Παρακαλούμε πολύ να μας ενημερώσετε για τυχόν προβληματα (αναγράφοντας το πρόβλημα και την διευθυνση του site σας) μέσω της φόρμας επικοινωνίας


Οροι Χρήσης του κόμβου μας  |  Προστασία Προσωπικών Δεδομένων  |  click here to find us on Facebook το γκρουπ μας στο FB

Copyright © www.eortologio.gr All Rights Reserved.


λέξεις για αποδελτίωση: εορτολόγιο, εορτολογιο, ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ, γιορτη, γιορτή, ΓΙΟΡΤΗ, εορτή, εορτη, ΕΟΡΤΗ, συναξαριστής, συναξαριστης, συναξάρι, συναξαρι, γιορτάζει, γιορταζει, γιορτεσ, γιορτέσ, ποιός γιορτάζει, πότε γιορτάζει, ποιος γιορταζει, ποτε γιορταζει, υπολογισμός, κινητές, γιορτές, κινητες, γιορτες, κινητή, γιορτή, κινητη, γιορτη, κινητών, γιορτών, κινητων, γιορτων, ονομαστική, ονομαστικές, ονομαστικη, ονομαστικες, ονομαστικών, ονομαστικων, Πάσχα, Πασχα, αργίες, αργιες, orthodox, greek namedays, name day, pote giortazo, pote giortazei